2005/11/19

De Pedro lätt ljumskskadad...

DE PEDRO-AFFÄREN Eftersom Javier De Pedro inte deltog i lördagens träningsmatch mot Sandefjord började snabbt underliga och väldigt bisarra rykten spridas kring vart han var. Vissa sa att han blivit hemskickad och andra att han fastnat i tullen efter någon slags blixtvisit i Spanien. Helt felaktiga rykten självfallet.

Javier De Pedro fick en känning i ljumsken under fredagens träning och stog därför över matchen. Inget allvarligt och han beräknas vara tillbaka i full träning inom kort.

7 kommentarer:

  1. Tack för den infon Frankie. *Pust*

    SvaraRadera
  2. *vovven verkade inte glad ida. var det därför han byes ut så tidigt tro :/ nån som har mer info om detta

    SvaraRadera
  3. ingen aning. Det var lite skumt det där med byte i 40 minuten...

    SvaraRadera
  4. Är det någon som vet om De Pedro i dag står närmare kontrakt än för en månad sedan? Har ju ryktats lite hit och dit om spanjorens möjligheter.

    SvaraRadera
  5. Totte vann! Min omröstning är slut. Ny finns.

    SvaraRadera
  6. Dessa blåvita tröjor är bra mycket snyggare än de där fula gröna bajentröjorna som jag har sett på bloggen "Grönvita sidan upp". Synd bara på den oglammiga reklamen mitt på magen. Men annars: Kör hårt och keep up the good work!

    /Karro på Glamourbloggen

    SvaraRadera
  7. DEt finns en intervju på FAN-Tv med Javier för den som är intresserad

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.