2005/10/28

Var är De Pedro?

SILLY SEASON Sedan IFK i senaste B-lagsmatchen inte hade med Javier De Pedro i uppställningen har det spekulerats i vart han tagit vägen. Då truppen sedan den dagen varit lediga (de går på träning på måndag den 31:e igen) så har en del supportrar oroligt börjat spekulera i att De Pedro kanske ratats av klubben eller tröttnat på den svenska kylan.

Men så är det inte. Baraben.com erfar att Javier inte medverkade i senaste träningsmatchen mot Västra Frölunda på grund av att hans avstägning från utvisningen mot Öis för några veckor sedan nu trädde i kraft. Han blev avstängd en match automatiskt på grund av det röda kortet och fick senare ytterligare en match lång reprimand från Göteborgs Fotbollsförbund.

Så ni som spekulerat i om det är slut med sagan om De Pedro på Kamratgården kan andas ut. När truppen sätter igång på måndag är Javier åter med i träning, var så säkra.

9 kommentarer:

  1. Frankie//
    När får vi se en Intervjuv med De pedro på Baraben?

    SvaraRadera
  2. En Alexandersson & Wernbloom intervju hade inte varit fel heller, Frankie ;-)

    Skönt, De e la Pedro!!

    SvaraRadera
  3. Angående intervjuer så måste vi varva med annat oxå. Sen får någon som kan flytande spanska höra av sig för det underlättar ju...

    SvaraRadera
  4. Efter ett gäng öl på krogen brukar man falla in i något slags internationellt språk. Esperanto kanske?
    Så jag skulle tänka mig att dra med De Pedro på en rejäl krogrunda med ett väl tilltaget representationskonto.

    SvaraRadera
  5. Jag kan bara det klassiska: Una Cerveza, porr farbror.

    SvaraRadera
  6. frankie//
    Har du hört talats som engelska det borde väll en fd internasjonel spelare kunna?

    annars får du väll ta med snakt Håkan som tolk.

    SvaraRadera
  7. ja men intervjuer på bruten engelska alternativt tolk ser jag som meningslösa. Sån jävla Aftonbladet-skit får andr sidor hålla på me...

    SvaraRadera
  8. Nästa år, då jävlar blir det GULD!!!!!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.