2005/10/10

Snart saxen för Runström?

MODE Hammarbys anfallare har ännu inte släppt tankarna på sin proffstid i Italien. Tydligaste beviset på levernet i Sydeuropa är det feta (inte i positiv bemärkelse) och välansade hårsvallet som bevarats och nu gjort honom till småflickornas favorit på Söder.
Tonårsupproret med att låta håret växa ut har sedan dess fortsatt till en tvångsvägran som troligtvis bara kan botas med en flytt till de brittiska öarna där "nationalfrisyren" med snaggat/rakat hår oftast står med som en del i kontraktet.

När Ipswich i dagarna ryktades vara intresserade av svensken trädde han av rädslan fram rekordsnabbt: - Det verkar lite tråkigt att spela där. Hur roligt det är i Bajen med massa Öisare som "Samba-Erik", "Pållen" och "Jeff" låter vi vara osagt, men Hammarbys styrelse har just nu möjligheten att göra Fotbolls-Sverige en oerhört stor tjänst då Runströms kontrakt går ut efter säsongen.

7 kommentarer:

  1. Å andra sidan har väl Hammarbys styrelse aldrig haft/gjort ett rätt...

    SvaraRadera
  2. Nån gång ska väl vara den första, tycker man.

    SvaraRadera
  3. Runström stannar nog i Bajen, enligt uppgift är han bara intresserad om en "storklubb" vill värva... Genclerbirligi, Groningen och nu Ipswich har ju alla fått nobben av unga fröken R...

    SvaraRadera
  4. Man borde döpa om Runström till SAAB. Som bekant står SAAB för: Sälj Aset, Annars Byt.

    SvaraRadera
  5. http://gnaget1891.blogspot.com
    SNYGGASTE SPORTBLOGGEN!

    SvaraRadera
  6. Fii fan om han gått till Ipswich som är laget i mitt englandshjärta. Då hade jag begått harakiri tamejfan...

    SvaraRadera
  7. Vad har Björn gjort dig?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.