2005/10/02

Extra: Barabens bildavslöjande av snitt-gårdaren efter valfri match!

15 kommentarer:

  1. hahahahahahahahahah. Fan ni på Baraben äger alså. Som alltid.

    SvaraRadera
  2. en död gårdade är en god gårdare. man spyr ju på deras komplex mot våran växande återmarsch mot den totala dominansen av svensk fotboll.

    SvaraRadera
  3. hehehe, nice!!

    SvaraRadera
  4. Man kan väl säga som så att: Vi är i hälarna på er djurgården. Käka era bananer.

    SvaraRadera
  5. Ett lag i Sverige! Det är underbart att vi hållit liv i den här serien trots missade chanser och stryk mot bonkegängen. Idag revanscherade vi oss delvis, resten kommer i guldrushen...

    SvaraRadera
  6. Sjukt härliga tre poäng. Intressant att bebisen lyfts fram, det är ju ungefär hur lång historia och medelålder som dif har med...

    SvaraRadera
  7. Djurgårade är väl inte så söta :D

    SvaraRadera
  8. Djurgårdarna är väll inte så skalliga jag trodde dom var lika håriga som en Orangutang med "Jag e bettre en du komplex"

    SvaraRadera
  9. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!
    Hur var det Jonevret utryckte det: "-Det var några där nere i Göteborg som inte var snälla..."
    B Ä B I S Djurgårdare!!!

    SvaraRadera
  10. Ni Göteborgare är den absolut konstigaste befolknignen i Sverige.

    Ni gnäller om köpta guld till höger och vänster när DIF vann mot er nere i Göteborg.

    Ni kanske skulle rannsaka er själva.

    Men när man har grova problem med att vinna mot Assyriska utan diverse konstruerade offside och straffregler så börjar man ju undra om ni inte har pungat ut lite stash till domarkåren.

    Ni är ju kända för att fiffla lite med pengar så helt otroligt vore det ju inte om någon horunge i eran styrelse fick den superba planen att dela ut nåra tusenlappar här och där.

    Att sedan klaga på medelåldern i DIF är ju kanske det mest patetiska ni har gjort, då ni har den absolut största majoriteten av testeronstinna 14-åriga fjun J.Lindeberg snubbar med talfel och bandanas, och det har era "tuffa" killar själva "erkännt" på diverse forum.

    Kan redan nu säga innan nån horunges-horunge kommer och jiddrar om vi i DIF har en massa fjortisar i våran klack, visst vi har aldrig sagt att vi inte har.


    Ni smågrabbar fick kanske inte gå ut när Djurgårn kom till stan, så ni missade att det faktiskt inte bara är snorungar i DIF?

    Lev väl och hälsa era morsor.

    SvaraRadera
  11. Anonymous Djurgårdarpack:

    Frekvent användning av Horunge i ditt inlägg, kände du igen dig eller?

    Angående resterande skit du haspla ur dig:
    Neej... det orkar jag inte ens bemöta...

    SvaraRadera
  12. Anonymous
    Underbart, du ger mig en klar bild, otvetydlig: Du är ett pissmongo ända ut i fingerspetsarna.

    Be mamma tvätta tygblöjan, pudra din lilla fikusstjärt och pussa dig godnatt, fast du kanske är van vid att pappa gör det.. och är lite mer närgången?

    SvaraRadera
  13. Ja, vi Göteborgare är antagligen de konstigaste i Sverige. Jag antar att du tycker det är mycket konstigt att älska ett lag, både i med OCH MOTgång. Försökte tänka mig in i era djurgårds s.k. hjärnor. Kom fram till att ni självklart tycker det är sjukt att älska ett lag, fast dom inte ligger etta.

    "Ni gnäller om köpta guld, till höger & till vänster". Jag undrar vem det är som har sagt så i två matchomgångar nu, om inte Apgården! Visst, vi kanske snackade en del om domarinsatsen, men är det så konstigt? Tycker du verkligen att det är konstigt, så förstår man helt klart att du är en djurgårdar supporter. En äkta sådan. I matchen mot DIF, var Blåvitt, lätt, det bästa laget. Och kollar man på Djurgårdens insats där, är den jävligt blek.
    Jag vet inte om du är nyfödd, typ som på bilden, men du borde nu insett att Blåvitt har svårt med dom "kassa lagen". Visst, det är ingenting vi gärna pratar om , det är rätt pinsamt.
    Och som du sa; "Problem med att vinna mot Assyriska utan diverse konstruerade offside och straffregler så börjar man ju undra om ni inte pungat ut lite stash till domarkåren", jag kom då att tänka på matchen just mot Djurgårn. Byta ut Assyriska till Göteborg i den meningen jag nyss skrev, och skriv den till dig själv. Då blir det helt rätt. Utan tvekan.

    "Någon horunge i eran styrelse...", ännu ett bevis på ditt mogna sätt?
    Du "knäcker" dig själv med att dra upp problemen ni sysslat med.

    "Ni smågrabbar" HAHA, vad fick du luft ifrån där egentligen? Smågrabbar? Du som sa att det var idiotiskt att dra in åldern, gör det själv nu.

    Undra ens varför jag skrev något meningnslöst svar till dig. Hade inte mycket att göra antagligen, alla småtöntiga djurgårdare har ju slutat skriva i vårt AlltidBlåvitt forum om domar cash hit å dit, så man har ju inget att små skratta för längre. / *A*

    SvaraRadera
  14. Vilket trevligt debattklimat det var i den här tråden då.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.