2005/10/28

Dennis Jonsson: "Nästa år blir det guld!"

SILLY SEASON UPDATE I Ulf Niklassons intervju med Mats Persson i onsdagens Göteborgs-Posten framkommer det att:
Dennis Jonsson, Hjalmar Jonsson och Mikael Sandklef har kontrakt som går ut i
år. De förstnämnda har redan fått nya kontraktsförslag

så vi på Baraben.com ringde upp en av "Jonssönerna", nämligen Dennis, för att kolla hur nära ett kontakt han faktiskt ligger och snacka med honom lite allmänt om säsongen som varit.

Enligt dagens GP så har Blåvitt erbjudit dig och Hjalmar Jonsson kontraktsförslag, så då antar vi att du skriver på snart?

- Ja du, jag har då inte sett nått förslag än. Min agent har inte ringt mig och berättat att jag skulle ha fått det heller och det antar jag att han skulle ha gjort i sådana fall men det har jag inte sett röken av än.

Så du har alså inte hört något från klubben? Mats Persson verkade ju ha gett GP en tydlig signal om att både du och Hjalmar har kontraktsförslag att ta ställning till?

- Jag har inte sett nått kontraktsförslag som sagt, men jag har fått det muntligt att de vill ha kvar mig. Men sen vill jag ju veta om dom verkligen vill satsa på mig också. Så dom inte skulle erbjuda mig ett kontrakt bara för att jag har varit skadad och klubben tycker synd om mig. På dom grunderna vill jag inte ha det.


Det ryktas att Gais vill värva dig, har du något att säga om det intresset?

- Det vill jag inte kommentera just nu.

Efter en skadefylld säsong så undrar många av oss hur det står till med dig. Hur har det varit att kämpa dig igenom dessa två långtidskador?

- Jo nu känns det helt ok igen. Men det är alltid jobbigt att börja om från början igen. Man förlorar rätt mycket mer än folk tror. Men det alltid lika skönt och komma ut på plan å spela fotboll igen. En underbar känsla. Men det har varit tungt speciellt när jag blev skadad för andra gången, då va humöret nere i botten kan jag lova. Det var längesen jag mådde så dåligt, men samtidigt har man lärt sig något också.

Lärt dig saker som?

- Genom dessa motgångar med skador har jag fått ett starkare psyke och har lärt mig att man ska inte lyssna på vad alla säger om en. När jag paja knät fick jag höra att jag inte skulle spela något i år men jag kom tillbaka. Sen när foten gick sönder trodde verkligen ingen att jag skulle lyckas komma tillbaka till denna säsongen, inte ens min tränare. Men då säger jag som man brukar säga " inget e fan omöjligt så länge man har har orken, viljan å inställningen för det". Så på det sättet är jag jävligt stolt över mig själv att jag kommit tillbaka snabbt varje gång. Sen när jag fick springa in dom sista 10 minuterna mot Landskrona och fick höra publiken ropa mitt namn igen då fick man den rysningen som man längtat efter hela året. Så jäkla gött!

Och hur mår kroppen av att vara tillbaka i full trimm nu då?

- Nu känns kroppen bra. Har fortfarande ont i foten och får gå på smärtstillande ibland men det funkar.

Vad tycker du om den gångna säsongen?

- Jag tycker vi gjorde ett näst intill fantastiskt år med tanke på vår tunna trupp. Alla dom yngre spelarna har gjort det grymt bra. Men samtidigt hade det aldrig gått om inte Håkan, Niclas, Bengt och Ölme hade varit med. Dom är ovärderliga.

Och förutsättningarna för Blåvitt att utmana om guldet under 2006?

- Nästa år tror jag att det blir guld alltså! Vi har varit så nära nu i två år och nästa år blir truppen mycket starkare och det blir nog guld om jag får tippa i alla fall. Jag hoppas innerligt på att 2006 blir Blåvitts år.

Du ska inte bara ha en eloge för att ha kämpat dig igenom denna tunga skadefyllda säsong utan även ett stort tack för att du tog dig tid att svara på våra frågor!

- Inga problem ska du veta. Kul att supportrarna kan ta del av min säsong även om den inte har varit den bästa. Hehe. Ha det gött.

13 kommentarer:

  1. Klart Dennis får kontrakt och kommer att förlänga!

    SvaraRadera
  2. allt annat vore skandal. Sån hjärta i klubben är en rejäl höjare av moralen i truppen...

    SvaraRadera
  3. Gjuld ska de bli alltid! Come on you lads!

    SvaraRadera
  4. Dennis går till Gais en solig dag i Borås.

    SvaraRadera
  5. DEEEENNNIIIIIISSSSSSSS!!!!

    SvaraRadera
  6. Fan om inte Blåvitt ger honom ett ganska saftigt kontrakt.

    SvaraRadera
  7. Dennis "Cliff" Jonsson- en av de få äkta Blåvita hjältarna.

    SvaraRadera
  8. Dennis måste ha kontrakt!

    SvaraRadera
  9. Quattro/ Han är bättre som mittback vettu. Det är där hans potential finns, även om alla hans U-21 matcher var som högerback...

    SvaraRadera
  10. MER SPELARINTERVJUER FÖR FAN! LYSANDE!

    SvaraRadera
  11. Frågan om det inte är viktigare att förlänga med dessa två backar än att jaga forwards? Se bara på backproblemen i år efter att risp försvann och vi fick skador. Knappt så vi fick ihop fullt lag stundtals...

    SvaraRadera
  12. Dennis är en kämpe! Han har dessutom ett stort hjärta och är en bra spelare som tyvärr ofta underskattas av supportrarna. Klart att han ska stanna!

    SvaraRadera
  13. Dennis är min namne och min hjälte! Förläng genast!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.