2005/10/30

Blåvitt i Umbro?

SPONSORER Efter att ryktet kommit igång på Änglarnas forum kring att Umbro haft kontakt med Blåvitt angende ett byte av tröjsponsor från Adidas snokade Baraben runt på Adidas svenska hemsida. När man ser över listan över vilka föreningar och idrottsevenemang Adidas har som sina samarbetspartners och sponringsobjekt i Sverige hittade vi mycket riktigt det faktum att IFK Göteborg inte längre finns med.

Under "Football" listar Adidas både AIK och Djurgården men Blåvitt lyser med sin frånvaro. Detta tar vi som en tydlig singal på att det ligger sanning i ryktena om Umbro som ny Blåvit tröjsponsor inför 2006. Gick kontraktet med Adidas ut eller bryts kontraktet med Umbro? Spekulationer lär rasa i början av veckan...

34 kommentarer:

  1. blåvitt har inte stått på adidas lista under hela året, reagerade över det redan i våras. dags att bryta med tyskarna.

    SvaraRadera
  2. ofan? umbro??? shiet.

    SvaraRadera
  3. Har inget emot ett tröjbyte nu när Adidhasch tokgullar med DIF...

    SvaraRadera
  4. frankie/ Från och med nu kräver jag att du ringer mig när du hör såna här rykten. För vem fan orkar läsa Änglarnas mongoforum?

    /V.

    SvaraRadera
  5. anonym nr 1/ Ofan Adidas har alså under lång tid vanskött samarbetet med Blåvitt? Hoppas de har mod att byta då med, man ska inte nöja sig med annat än det bästa! Kul att det ryktas lite i off season-tider i alla fall...

    SvaraRadera
  6. jag tycler vi borde byta till Armani.

    SvaraRadera
  7. Fy fan va snygg den umbrotröjan ni gjort va då! Sälj den så köper jag!

    SvaraRadera
  8. Ja, skaffa något roligare märke än Umbro. Ellos använder sig väl av Umbro? Ta något eget, företag på frammarsch här i landet - som Bajen gjorde med Kappa.

    Adidas borde vara uträknat för länge sedan.

    SvaraRadera
  9. Androvic/ Du menar eget som Adidas? Där vi har AIK och Dif bredvid oss?

    SvaraRadera
  10. Jag säger Lonsdale för fan! Kolla in Blackburns tröjor!! Visst, vi behöver inte ha Lonsdale där i mitten, för ICA måste vara där! Men en snygg Lonsdale-design istället för några jävla Djurskötartröjor, ja tack!

    SvaraRadera
  11. Inne på samma spår som ovan anonyme skribent. Vi har redan en klädsponsor. Oscar Jacobsson.

    Adidas tyska vulgärdesign har jag aldrig gillat, så det blir skönt att slippa dom snålrövarna.

    SvaraRadera
  12. Frankie; ÄR mycket väl medveten om att många klubbar använder sig av Adidas.

    Umbro används idag av Gefle, HBK, Ellos.

    Menade om vi väl skaffar nytt tror jag att det är mer positivt både för ekonomin och ur reklamsynpunkt om vi har ett märke som inget annat lag har.

    SvaraRadera
  13. Androvic/ Lugn och fin nu... ;)

    Vi blir ju deras "stjärna" om de signar oss...

    SvaraRadera
  14. Byt till Umbro (eller vad fan som helst), raus. Adidas suger 08:a röv så dom knappt får luft.

    Passa sedan på att bryta med ICA. Vad får vi per säsong från dom, 10 miljoner?, småpengar i sammanhanget iaf + att Dif har samma, bara det räcker för att bryta.

    SvaraRadera
  15. anonym/ Volvo lastvagnar alt SKF alt Estrella alt Lindex som nya tröjsponsorer? Några av alla företag med huvudkontor i Göteborg...

    För övrigt har FRED PERRY sitt svenska huvudkontor här i stan...

    SvaraRadera
  16. franike/
    Ta av skygglapparna. Hur lokalpatriot man än är så finns det en värld utanför Göteborg. Varför inte en sponsor som t.ex. Eriksson eller Nokia, Samsung, Carlsberg, Microsoft.. (blablabla, you get the point)

    "Dry land is not a myth. I've seen it."

    SvaraRadera
  17. Varför inte lotto? Jag är helförtjust i deras svarta sko med deras gröna lotto märke på! =)

    SvaraRadera
  18. Varför inte ta Nudie som märke. Det är ju ett Göteborgsmärke och det lär ju väcka uppmärksamhet iaf. :)
    Å andra sidan så vet jag inte om dom har så mycket pengar över att dom vill pröjsa för att synas ihop med det finaste av alla färger (själv förstår jag inte alls den tankegången)

    /P

    SvaraRadera
  19. Om vi ska byta tröjsposnor föreslår jag att Baraben kan bli våran nya tröjsponsor.
    Då vet vi ialla fall att vi har en tröjsposnor som man kan lita på.

    SvaraRadera
  20. Självklart ska vi ha blåkläder som sponsor

    SvaraRadera
  21. Nike är la coolt.. det är ju lite på kartan så att säga :)

    SvaraRadera
  22. Härligt!

    Håller med många av de föregående. Hoppas vi skriver kontrakt med något mindre märke på samma sätt som bajen. Finns en del att välja på.

    Går säkert också att skriva kontrakt med några andra än ICA. Det hade varit gott att bli av med den stora jävla loggan ifrån tröjan.

    SvaraRadera
  23. Inte någon som vill se Hummel på de blåvita nästa säsong?
    Snyggt? Nja, Ovanligt? Som fan!
    Nä själv så måste jag säga Lonsdale eller Kappa som de absolut snyggaste.
    Och så måste vi ha en annan färg än röd som bortaställ.
    Och bort med Ica loggan vi har ju alltid volvo på framsidan under den årliga asienturnen.....

    SvaraRadera
  24. Umbros Kim Jones klader ar grymma! Lat Kim Jones designa haha!

    http://www.umbro-contrast.com/

    SvaraRadera
  25. Hellre en skitstor ICA-logga än massa små plottriga loggor som gefle. Allra helst hade jag sett denna logga: http://www.volvo.com/NR/rdonlyres/638C0E81-1439-4C2E-96FB-C025650D5F2A/0/volvo_01_335x150.jpg
    Jag vet att IFK har jobbat mycket på att få till ett bra avtal med Volvo, de vill tyvärr satsa på golf, segling och hästhopp. Va fan gör man?

    SvaraRadera
  26. anonyn/ Amgående skygglappar, du verkar lida av hypbris. Exempelvis har Ericsson redan i media uttalat att de aldrig kan tänka sig att storsponsra ett svenskt fotbollslag. (Detta skedde när Dif förhandlade om att byta sponsor och Ericsson började sponsra en båt i Volvo Ocean race.)

    Stora multinationella företag ser inte Blåvitt som en bra samarbetspartner av den enkla anledningen att vi syns på en alldeles för liten marknad. Lokalpatriotismen betalar tillbaka mångdubbelt mer då det finns ett band mellan laget och företagen och det är deras marknad man rör sig i. Inte Coca Colas...

    SvaraRadera
  27. Ta Aramani, Burberry eller Stone Island som nytt klädmärke på matchtröjorna.

    SvaraRadera
  28. Vad sägs om Blåkläder?

    SvaraRadera
  29. J.Lindeberg skall vi såklart ha!

    SvaraRadera
  30. Är detta ett sent aprilskämt? Inte för att Adidas eller Umbro spelar någon som helst roll förvisso.
    Men ni godtrogna som tror att skansens representationslag ska få 60 miljoner i sponsorpengar på tre årtänk efterlite nu. Varför skulle en jätte som tyska adidas sponsra ett lag i Europas 24:de bästa liga.
    Vill dem kasta pengar i sjön kan dem la lika gärna sponsra Bröndby i Skåne eller Rosenborg i Norge? Detta är la ännu en "säker" källa som informerat Expressen, eller vänta det kanske är viasats stockholmsexpert Bosse Pettersson som sagt det? Nej kort sagt ifall detta stämmer att vårt Blåvitt ska byta sponsor, så skit samma. Bara dem spelar bra och vinner. Förresten: de Pedro såg pigg ut idag på träningen. Kommer han bara upp i matchtempo kan det bli succé. Viva de Pedro

    SvaraRadera
  31. Då blir det Adidas ändå. Kolla svenskafans!

    SvaraRadera
  32. Man kan alltid hoppas det "internationella tema" som det pratas om innebär något liknande Milans eller Argentinas tröjor och inte några hemska DIF-ränder.

    SvaraRadera
  33. blåkläder är ju kanon.. & om vi skulle byta bort ICA så kommer carlsberg kryppandes och ber oss att sätta PRIPPS på våra tröjor..

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.