2005/09/26

Äntligen lite tur!

Ja, då var det vår tur att ha tur!

Trodde faktiskt bara det var Dif som kunde ha sådan här tur.

Först är Berg solklart på fel sida när han slår in sitt mål och sedan träffar Malmö insidan av stolpen på tillägstiden.

Bra insats av grabbarna, räck upp handen den som sett George jobba lika hårt som han gjorde idag? Inte då jag!

Välförtjänt seger även om vi hade lite tur.

Nu tar vi upp jakten på Dif igen!

Sent tillägg: Glömde matchtröjan mot Dif, idag var den på lagom till matchstart. Lär knappast glömma den i fortsättningen. Tänk att en sådan liten detalj i TV-soffan kan komma att avgöra guldstriden.

8 kommentarer:

  1. Bra Lag har tur =D

    SvaraRadera
  2. Fan vad jag gillar lagets inställning och Arnes ide att vi spelar efter vårat matreal. Nu så vill jag upplysa alla där ute om att IFK har på pappret lättare matcher än vad Djurgården har. IFK mot SM-Guld och von Rosens pokal! (löjligt byta pokal och kalla den efter en AIKare!)
    /Charles Banan

    SvaraRadera
  3. Om linjedommaren gjorde sitt jobb skulle vi fått 1-0 mot DIF, då hade dom definitivt inte kunnat kontra in några mål. Med andra ord, vi hade haft tre pinnar från den matchen och DIF ingen. Sen hade vi fått med oss en pinne från MFF matchen, och DIF ingen mot Häcken. I sådana fall hade IFK varit i ledningen med en poäng före DIF. Värt att begrunda...

    SvaraRadera
  4. Ni skriver inget om B-lags derbyt Blåvitt-ÖIS ikväll. DePedro kommer ju antagligtvis lira. Hoppas BaraBen bevakar den matchen oxo.

    SvaraRadera
  5. Jag fattar då inte vad det va med matchen som va rättvist. Den borde blivit lika. Jag såg fan ur den sämsta vinkeln att det var solklar offside. Hur kunde inte dommaren göra det? Sen att ni skulle fått 1-0 målet mot dif. Inte ens på stillbild kan man se om det e offside. Varför ska ni då få målet?

    SvaraRadera
  6. För att vid tveksamma situationer är det sagt att dommaren alltid FRIA! Inse att det antagligtvis var uppgjort från första början att dommarna skulle hjälpa DIF!

    SvaraRadera
  7. För att vid tveksamma situationer är det sagt att dommaren alltid ska FRIA! Inse att det antagligtvis var uppgjort från första början att dommarna skulle hjälpa DIF!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.