2005/09/06

De Pedro klar till 2007 för Blåvitt!

SILLY SEASON Diarovasco säger sig ha talat med Javier De Pedro som skrivit på ett kontrakt på resten av denna säsong och ytterligare två år.

De Pedro berättar för Diarovasco att Håkan Mild är huvudanledningen till att han vill spela för Blåvitt (blanquiazul på spanska för övrigt) och att han anser att det underlättar en hel del att två spelare i laget kan tala Kastilianska.
Spelarna han talar om är tidigare nämnde Håkan Mild och Bengt Andersson som De Pedro säger sig känna en del från dennes sejour i spanien.

Han berättar vidare att han är väldigt motiverad för spel och att han tycker det är synd att säsongen tar slut så snart som den gör här i Sverige eftersom han just börjar komma igång när alla andra ska gå på semester.

De Pedro säger även rakt ut att han skrivit på ett kontrakt på resten av denna säsong och två ytterligare säsonger. Det vill säga över 2007. Tvärtemot vad IFK Göteborg säger. Kan det vara så att Mats Persson inte berättat för Arne Erlandsen att han redan värvat De Pedro? Hursomhelst verkar De Pedro nu enligt sina uttalanden till spanska medier vara klar för Blåvitt.

10 kommentarer:

  1. Oj oj!
    Här händer det saker. Kul om De Pedro redan är bestämt! Hoppas såklart att han får tillbaka formen!

    SvaraRadera
  2. Frankie!

    Snabbt jobbad. Hyfsad översättning. Men det är Sociedad som kallas blanquiazul, även om också IFK skulle kunna gå under det epitetet.

    /Johan (som skickade länken tidigare)

    SvaraRadera
  3. Johan/ Jo jag vet att Sociedad kallas blanquiazul men eftersom vitt-blått är omvända för Blåvitt tyckte jag det var värt att påpeka...

    Tack för länken förresten!

    SvaraRadera
  4. I vanlig ordning ligger sanningen någonstans i mitten...

    SvaraRadera
  5. Jag är försiktigt skeptisk. Glöm inte var ni hörde det först. Och jag äter gärna upp min hatt.

    SvaraRadera
  6. nu kan vi ju bara hoppas de står på officella snart me o att han kommer i bra form =)

    SvaraRadera
  7. Frankie!

    Som redan påpekats är det La Real som kallas Blanquiazul och om man läser i Marca-artikeln längre ner på er förträffliga Blogger ser man att de kallar blåvitt helt riktigt för "Azulblanco". Dessutom vill jag påpeka att det i samma artikel längre ner står följande "Dentro de un mes nos informamos si De Pedro ha tenido éxito en impresionar al entrenador Arne Erlandssen y si el contrato listo(?) de dos años va a ser firmado o no". Översatt står det att inom en månad kommer vi att få reda på om De Pedro lyckats övertyga Arne och om det färdigskrivna kontraktet på 2 år kommer att skrivas under eller ej. M a o, om Marca har rätt finns ett kontrakt men det är inte underskrivet.

    /Lasse

    SvaraRadera
  8. Lasse/ Marca ja, men vi talar ju inte bara om Marcas referat här nu utan om citaten från De Pedro himself...

    SvaraRadera
  9. Luktar option lång väg. En överenskommelse är gjord, ett kontrakt är färdigt att skrivas under och han kan inte gå till en annan klubb om Arne anser att han är något att satsa på, utan att först köpa ut oss.

    SvaraRadera
  10. Vilket mittfält vi får nästa år!
    Tomas Olsson-Magnus Kihlberg-De Pedro-Pontus Wernblom-Mild-Alex-Ulander-Wowoah

    Lite många? Mild lägger av?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.