2005/08/24

Rikets Änglar 2 på lördag: Welcome to hell...

Rikets Änglar 2. Blåvitt-bloggen ställer upp med ett dynamiskt (läs köttande och flisande) lag och kan efter onsdagens uteblivna träning på Grimbo klargöra följande gäng som officiellt klara inför supporterturneringen i Änglarnas regi:

Micke "Bacon"- 115 kilo skenande noshörning med kapacitet att knäcka även Håkan Milds psyke med sina tunga tacklingar. Röker ett paket om dagen. Hans fotbollsmässiga kapacitet innehåller bland annat ett skott i hästväg och några dussin på foten. Tung därbak.
Dan "Pavlo"- En enastående frisyr har killen. Han är som en blandning mellan Mykland och eeeh Mykland. Stjärna (?) i (superduperjättebraiga megalaget med alla världstalanger) Blå Stadens IF. Har ett hjärta för spelet men en slackerattityd som få kan matcha.
Jonas "Pickadulvermannen"- Den numera bonnen som nyligen utvandrat från den gyllene staden, är den som älskar omvärlden lika mycket som George Bush älskar arabvärlden. I sin senaste ligamatch varnades han efter att ha exploderat mot en av anfallarna som kapade honom i sin mittbacksposition. "Håll käften din jävla hora, annars dödar jag dig" lär citatet varit. Tydligen var hans debutmatch mot Div 3 motstånd inte stimulerande nog. Håll er borta om ni vill behålla era ben intakta.
Markus "Frankie"- Har efter många års spel i ett allsvenskt fiendelag där han fungerade som en "superlunga" på mitten gått ner sig totalt. Numer är diverse spritdrycker och spritresor hans huvudsakliga fritidssyssla. Baltjävel som har vodka i blodet. Har attityd som Thomas Ravelli och ödmjukhet som Peter Antoine.
Jocke "Stellham"- De okrönta bananbågeinläggens kung. Den notoriske forumisten och klädhandlaren är enligt alla uppgifter den som härjat på plankanterna ända sedan urminnes tider. Kommer med all sannolikhet stå för det ultras-mässiga inslaget i laget.
Anderas "Ibbe"- Backtalang i Klareberg/Kärra som trots att han är en habil spelare har sina största talanger i snusstorleken och den väloljade käften. Frågan är om hans många tatueringar påminner mer om Beckham eller om din lokale knarkhandlare. Lär stå och göra gangsign:es mot motståndet under matcherna...
Anderas "Polacken"- Här har vi en kille som lirar boll med muttrarna ute på bandet på Volvo. Rutin är mest från pojklagstiden men inställning och jobbigt positiv anda finns det gott om. Lär vara en som får stå och medla mellan förbannade motståndarspelare och våra köttkvarnar efter slaktsituationerna...
Johan "Ume"- Dörrvakt till yrket men förvånansvärt klok till spelstilen. Har rutin från diverse sketklubbar i Kålltorpstrakten och lär inte ha beträtt en fotbollsplan sedan gymnasietiden. Ryktas vara jagad av både hells angels och skattemyndigheten men lär vara den som jagar motståndarbackarna på lördag...

Intensiva förhandlingar med bosmanlirare som "Ristramparn" och "Kapten" pågår för fullt. Målvakten sägs vara på ingång trots allt snack om avhopp och sexskandaler.

Så lottas ni mot oss: Welcome to hell.
UPDATE: Änglarnas lottning för vår del blev som följer:
Grupp 3- Bara ben på Glenn Hysén, Glenn Ultras & Kombarris.
Barabens gruppspelsmatcher
12:00 Bara ben... -Glenn Ultras
12:40 Kombarris-Bara ben...
Notera att turneringen börjar 11:00 och inte 10:00 som tidigare sagts! Finalen och därmed turneringens avslutande match går av stapeln 15:20 enligt planen...

17 kommentarer:

  1. Ingen fara Frankie, Änglarnas Baksida är här för piska er! :-)
    Ses på Lörda!

    SvaraRadera
  2. anonym/ Änglarna Stockholm?

    SvaraRadera
  3. U ain´t seen nothing yet... ;-)

    SvaraRadera
  4. Kapten kräver en styck kanelbulle i "Sign on fee".
    Detta krav är dock förhandlingsbart....

    SvaraRadera
  5. Kapten:

    En påse kanelgifflar är väl annars brukligt? ;-)

    Vet inte vad jag skall tro om motståndet...

    http://web.comhem.se/~u96800871/index.htm

    SvaraRadera
  6. Pickadulver/ Feta minibussligan tar vi i kvarten...

    SvaraRadera
  7. Jag kräver vinst och redogörelse från Baraben (ska läsas som ett ord) efter turneringen!

    SvaraRadera
  8. Kom ihåg att läsa min artikel om hur man utnyttjar felaktiga offsidebedömningar....hmmm...RÄ2 spelas väl inte med offside? skit i den då.
    Kanske skall skippa nästa upplägg om hemmafördel, för det har väl i stort sett alla lag i turneringen, och gå rakt på artikeln om skruvade skott.

    SvaraRadera
  9. Segerreceptet: Frankie på bänken under hela turneringen!

    SvaraRadera
  10. pavlo/ Tänk på att jag är General Manager, kan låta dig stå i mål... ;)

    SvaraRadera
  11. Ja på TV4. De köpte upp rättigheterna till "Glenn Ultras" och "Brownbombers" hemmamatcher. Så de matcher vi spelar mot just de lagen på bortaplan visas på 4:an...

    SvaraRadera
  12. fankie: nä en hederlig supporter ifrån Onsala bara :-)
    Men det betyder inte att vi inte kommer spöa er!

    SvaraRadera
  13. anonym/ Jag tänkte mer på "baksidan"... För övrigt har vi även Onsala genom Stellham representerat i vårt gäng...

    SvaraRadera
  14. Ahh okej, nä vi menar att vi är Änglarnas Baksida pågrund av våran ur usla talang.
    Men men, vi har lite folk från vfarstans, vi får väl representera Kungsbacka Kommun om inte annat :-)
    Ses i Jumbo finalen?

    SvaraRadera
  15. ingen har försökt lösa BugMe från malmö denna skadebenägna köttkvarn PS. JAAAAAAAAAAA 0-2 =D

    SvaraRadera
  16. FML kommer krossa allt motstånd och dom två BB lagen extra hårt, tänk bara på att stora delar av FML utgjorde änglarnas lag i MFF support cup så rutinen i laget är hög. Ni kan ju även fråga black army´s forward hur hans näsa mådde efter den matchen, så att ni kan få ett hum om hur krossen kommer att se ut.

    SvaraRadera
  17. "Blå Stadens IF (superduperjättebraiga megalaget med alla världstalanger)"
    Så skall det låta.
    Tack!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.