2005/08/21

Namninsamling


Ingen har väl undgått att TV4 planerar att köpa upp rättigheterna till Allsvenskan nästa säsong. En förändring som skulle innebära att det nuvarande utbudet, med veckans match i Canal+, och resten av matcherna på PPV, skulle ersättas med 1(!!!) match i veckan. Detta innebär att vi inte får se Blåvitt så ofta som vi vill.

Ni som såg TV4's urusla friidrottssändningar, håller säkert med om att allt är bättre än deras dåliga kommentatorer och ständiga reklamavbrott. Vågar inte ens tänka tanken på hur många reklamavbrott man kan vänta sig om TV4 köper de svindyra rättigheterna till Allsvenskan.

En match i veckan innebär att bara de intressantaste matcherna kommer att visas, vilket betyder att Stockholmslagen kommer att prioriteras, och ännu mindre Blåvitt kommer att visas.

Pubarna som visar matcherna på storbildsskärm kommer också att få det tufft. Med endast en match i veckan så kommer många av dom att gå back. Hur många här skulle vilja se Gefle-Djurgården en lördagseftermiddag på en pub i centrala Göteborg? Den enda matchen som visas på hela veckan.

Mannen som kan se till att Canal+ fortsätter att inneha rättigheterna till Allsvenskan heter Lagrell. En namninsamling till honom har startats, och om DU vill följa ditt favoritslags alla matcher i en professionell reklamfri sändning, med skickliga kommentatorer, så bör just DU skriva på listan.

Adressen är http://www.namninsamling.com/site/get.asp?nejtilltv4.
På ett dygn har redan i skrivandets stund 282 stycken skrivit på.

(Edit: cred till Androvic, som är personen som har skapat insamlingen. Just nu har 324 skrivit på.)

7 kommentarer:

  1. Jag fick en otroligt bra ide=)
    Vad sägs som att Svenskafans startar en TV Kanal som SportExpressen. Om dom kan, kan väll Svenskafans?

    Supportrar som sköter En Tv kanal som sänder fotboll det skulle vara coolt.

    SvaraRadera
  2. Jag borde få cred för att ha startat namninsamlingen! :)

    SvaraRadera
  3. klart du ska ha cred androvic, över 600 som skrivit på kanon

    Well done

    /Carina

    SvaraRadera
  4. Haha härligt!

    SvaraRadera
  5. Vill man se sitt lag får man väl gå på matchen själv istället. Men ni blåvittfans kanske inte vågar ta något annat transportmedel än spårvagnen för att ta er till bortamatch.

    SvaraRadera
  6. Gnagaren; du är nog inte dummare än att du fattar att vi Blåvita alltid föredra att se matchen på plats om vi har möjlighet, oavsett om den är på hemmaplan eller uppe i Sundsvall, men NÄR man inte har det vill man att det ska finnas ett bra alternativ och det kan INTE TV4 erbjuda. Fast ni Råttor har kanske varken jobb, familjer eller barn, vilket gör att ni kan åka iväg på alla matcher jämt?

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.