2005/08/13

Henrik Rydström talar i nattmössan


Lördagens mest oväntade uttalande stod Kalmar FF:s Henrik Rydström för, i halvtidsvilan mellan Blåvitt och just nämnda Kalmar.

''Det är ett jävla daltande att möta lag som IFK Göteborg, som inte vågar någonting, och så Nicklas Alexandersson...(tystnad). Domaren ska försöka hålla en jämn nivå, men det misslyckas han kapitalt med'', klämde Rydström ur sig, på ren kalmaritiska.

Känns som ett någorlunda ogenomtänkt uttalande, från en spelare i förmodligen Sveriges mest destruktiva lag. Ännu mer konstigt kändes det, när Blåvitt trots allt hade haft både bollar i virket, och tätt utanför. Kalmar hade skapat, ja, knappt någonting. När det gällde domarens insats, så skulle Kalmar vara mer än nöjda, med de ''få'' varningarna de hade fått i första.

För bara någon vecka sedan kom en annan kalmarit med ett roligt uttalande. Ingen mindre än Lasse Johansson.

''Det var ett lågt tempo, och bara ett lag som ville spela''.

Det är väl inget ovanligt i Kalmars matcher tänker ni, men då ska tilläggas att det i Lasses mening var Kalmar(!) som skulle vara det spelande laget.

Är Kalmarspelarna verkligen så hjärntvättade, att de själva verkligen tror att de spelar fotboll?

6 kommentarer:

  1. Garanterat målfritt!!
    http://josephzohn.blogspot.com/2005/08/sndagsmorgon-runt-om-de-stora-arenorna.html

    SvaraRadera
  2. Har oftast gillat det Rydström skrivit i Offside men här är han ju helt ute och cyklar

    SvaraRadera
  3. Jag tycker iof att Rydström är jävligt rolig i sina uttalanden där han inte hymlar om sina åsikter. Jag önskar att fler kunde skita i den jävla tråkiga mediaträningen och säga vad man tycker!!!

    Även om han nu var lite snett ute i sina åsikter

    SvaraRadera
  4. Honom gillar vi inte :)

    SvaraRadera
  5. Låt Kalmar tänka på sitt fina spel medans HELA Sverige skrattar åt dom.. (för det är ingen annan som kan se det)

    Någon rolig fotboll har dom då aldrig spelat. När ett av de mest defensiva lag kommer till Götet för att möta våra blåvita hjältar så ställer dom på benen ett 4-4-2 system som i verkligheten var ett 9-0-1 system...Sedan så har dom mage att säga att dom är ett spelande lag ?? Vilken planet kommer dom ifrån??

    Sedan dersa snurriga kapten påstår något så befängt som att domarna blåser för Blåvitt och inte är rättvisa... Kan ju bara antyda att dom skulle ha minst ett par kort till med tanke på att dom sparkade ner allt som kom fört bi...

    SKÄMS KALMAR !!

    Börja spela fotboll...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.