2005/08/19

Guldet ska hem...

GULDET Alla ojar sig över Kalle. Nu är det kört för Blåvitt. Nu tror dom inte på sina guldtips längre. För precis som det för en supporter ibland kan vara en flyktig branch med fotboll är det även det för journalisterna, de svänger från himmel till helvete på en enda match.
För att vi ska påminnas om journalisternas beteydelse(löshet) återpublicerar vi därför denna magiska bild och rubrik som slängdes upp som ett monument på aftonbladet.se efter vår förlust mot Gefle.

Ett par omgångar leder vi serien och nu har vi kontakt med ledaren, med både Dif och Mff kvar att möta. På hemmaplan. Vi stärks ju inte av att Kalle skadar sig, tvärtom. Men har vi med det försvunnit ur guldracet? Hardly.
Nu är vi starkare än någonsin. Det är i motgång som vinnarlag formas. Det är under eldgivning mot ens kärna som man svetsas samman, svetsas till en guldmaskin. Ett guld som ska hem till Göteborg.

7 kommentarer:

  1. kan bara instämma, VI ÄR BLÅVITT, BÄST I SVERIGE !!!

    SvaraRadera
  2. Frankie helt rätt, på dom bara
    /Carina

    SvaraRadera
  3. framåt kamrater vi har haft motgångar förr

    SvaraRadera
  4. Vad skrevs det på denna sida efter förlusten mot Gefle?

    SvaraRadera
  5. Svar till "nyfiken"; på den här sidan "baraben" har vi alltid trott på Blåvitt, det ser du om du läser tidigare artiklar från arkivet.

    SvaraRadera
  6. Helt märkligt hittar jag inte artikeln jag läste efter Gefle-matchen, bara följande citat några dagar senare:

    Dock så skall man kanske inte bara beskylla tidningarna för dessa kappvändningar då faktiskt en del skribenter här på Baraben.com ägnade sig åt samma domedagsprofetsior efter matchen mot Gefle.

    SvaraRadera
  7. Okej, då var INTE jag en av dem, tvärtom skrev jag en artikel "Ska vi låta oss styras av media" där jag menade att vi inte ska låta oss styras av media syn på laget utan tänka själva.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.