2005/08/29

Extra: Skadeläget förvärrat, Jonathan Berg ledbandsskadad!

EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA!

SKADELÄGET Precis som Baraben.com förmodade tidigare ikväll så gav flaxöra Robin Garnemyrs våldsamma överfall på Jonathan Berg i fjärde övertidsminuten ett väldigt tråkigt resultat. Efter den första kollen av Jonathan i Blåvitts omklädningsrum kan man konstatera att hans ledband antigen är uttänjt eller i västa fall har det gått av.

Innan morgondagens röntgen vet ingen för säkert hur allvarlig skadan är men säkert är i alla fall att han inte är kurant för spel efter attacken mot honom i slutet av kvällens match. Situationen uppstod när Jonathan en bit in på offensiv planhalva, nära sidlinjen, fintade upp Garnemyr på läktaren för att dricka korvspad då den sistnämnda gav tillbaka genom att våldsamt och extremt fult kapa Jonathan rakt över knäskålarna.

Nu kan Jonathan i värsta fall vara borta för resten av säsongen med ett avslitet ledband. Garnemyr gör nog bäst i att jävligt snabbt ringa ett ursäktssamtal till Jonathan om han vill bli bemött med annat än spottloskor i denna stan i framtiden...

Jonathan: In i rehabrummen med dig, Cliff och Kalle väntar på dig där så kan ni tillsammans rusa tillbaka till matchtrim inför allsvenska guldspurten!

5 kommentarer:

  1. Ursäkt eller inte, tycker han borde bemötas med spottloskor ändå. Jävla svin är vad han är.

    SvaraRadera
  2. hoppas dispilnämnden tittar på denna misshandel o dömmer för en gångs skull tycker Berg bör polisanmäla för de överfallet

    SvaraRadera
  3. Trots en tilltagande ålder känner man starkt för att stryka runt i Krokslätt i hopp om att få se skitungen så man kan få ge honom en lavett.

    SvaraRadera
  4. Garnemyr är en fi**a!

    SvaraRadera
  5. Vilka gnällspikar ni är. Garnemyr skulle fått rött, men det är fotboll, inte balett.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.