2005/07/19

Ijehs ersättare kan komma från Afrika?

SILLY SEASON- RYKTEN Det senaste Blåvitt-relaterade sillyryktet kom under eftermiddagen idag. Det sägs att en ny afrikansk spelare är högintressant för IFK. Spelaren i fråga är 21 år gammal och har forwardsposition i en klubb av hyffsad klass.

Dock har han ännu inte tagit steget in på den stora fotbollsscenen utan beskrivs som en blixtsnabb målsskytt och stor talang. Dock är det än så länge oklart om spelaren bara ingår i IFK:s shortlist eller om han är på ingång som köp. Han är dessutom från en av de många fotbollsfamiljer där flera familjemedlemmar är fotbollsproffs.







UPDATE 23:42 19 Juli: Spelaren det ryktas kring att IFK håller ögonen på heter Ikechukwu Uche och är en tvåfotad forward från Nigeria. Han sägs vara snabb och ha en bra bollkontroll.

2001: Took part in Nigeria's preparation for the U-17 World Championship in Trinidad & Tobago, but did not make the final squad.
2002: Moved to Spanish Segunda club Racing Ferrol from Iwuanyanwu Nationale, which involved a brief dispute because of monetary terms and had to be settled by FIFA.
2003-04: Cost $300,000 when he signed a deal for four seasons with Segunda Liga club Recreativo Huelva from Racing Ferrol after a move to Albacete fell through.

narcisos säger:

Han är även lillebror till den i Polen baserade mittfältaren Kalu Uche. Detta är dock ingen potentiell provspelare utan om det blir ett hett spår för IFK ett köp. Uche spelar idag i Recreativo i Spanska andraligan och värderas till mellan 4-5 miljoner kronor.

Ikechukwu Uche
Position- Forward
Född- 1984/01/05
Födelseplats- Aba, Nigeria
Höjd- 179 cm
Vikt- 75 kg

Mer info inom kort.

15 kommentarer:

  1. Någon Babangida brorsa?

    SvaraRadera
  2. Göran Drogba? Kennet Amuneke?

    SvaraRadera
  3. Kurt Weah är det vi snackar om, det behövs inga fler spekulationer.

    SvaraRadera
  4. Förtydligande: "Kurt-Sune Roland Weah" var det.. Så ingen missar..

    SvaraRadera
  5. Chansar på Bert-Åke Agali

    SvaraRadera
  6. Peter Utaka?

    SvaraRadera
  7. Verkar ju vara intressant?

    SvaraRadera
  8. Det återstår att se. Spelaren är säkerligen högintressant, men vi får väl se om han är för dyr först med...

    SvaraRadera
  9. inte vara sån men hur många mörkhyade har lyckats fullt ut i blåvitt??!!...den enda som jag vet e ju en Sol bränd Håkan mild

    SvaraRadera
  10. Hur många mörkhyade spelare har misslyckats i Blåvitt? Ijeh kanske inte motsvarade förväntningarna helt, men misslyckad var han inte. Finns det någon annan som har spelat sämre än normalt i just Blåvitt?

    SvaraRadera
  11. Och vad fan har hudfärgen med saken att göra?

    SvaraRadera
  12. Ingenting, ville bara påpeka att det inte ens finns "fakta" som backar upp det ganska befängda påståendet i det här fallet.

    SvaraRadera
  13. befängda påståendet om vad?

    SvaraRadera
  14. Att inga mörkhyade spelare lyckas i Blåvitt.

    SvaraRadera
  15. Hehe, ok då är jag med...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.