2005/07/30

GAIS-matematikens vägar äro outgrundliga

MATEMATIK Jag har tidigare skrivit om mina missöden på sommarjobbet. Idag var sista dagen, och den slutade gudskelov i dur.

På de veckor som gått har det framkommit fakta som gjort att varje rast som tillbringats i lunchrumet har förvandlats till ett fotbollens slagfält. Hemköp Frölunda Torg visade sig nämligen vara en avskrädeshög för fotbollssupportrar. Förutom den tidigare nämnde AIK:aren visade sig att stället även, bland bananer och mjölk, bröd och tvättmedel, inhysa en MFF:are, en ÖIS:are, en GAIS:are, en Djurgårdare samt ett Assyriska-fan. Inte en Kamrat så långt ögat kunde nå.

GAIS-matematiken flödade och en samstämmig MFF-GAIS-Djurgårdskonstellation konstaterade igår förmiddags att allt annat än en vinst för IFK skulle innebära att GAIS var bättre än IFK, eftersom superettalaget ju slog HBK i Svenska Cupen. Vad som var mer förvånande var att GAIS-matematiken har ett antal svårförståeliga regler. Bland annat så skulle varken MFF eller Djurgården vara sämre än GAIS vid poängtapp för IFK, trots att IFK i sin tur slog och spelade lika mot de båda lagen. Tydligen kunde man nämligen inte dra beräkningarna ett steg extra, om det rörde sig om lag i olika serier. GAIS-matematikens vägar äro sannerligen outgrundliga...

6 kommentarer:

  1. En makrill, två makrillar, tre makrillar...få se nu; det måste väl bli TVÅ makrillar sammanlagt?

    SvaraRadera
  2. Samma sak på min firma, inte en blåvit själ så långt ögat kan nå, som tur är finns det en blåvit på en annan firma som är på samma bygge... Under skatte smitar rubrikernas tid var det ett riktigt helvete att ta sig upp till jobbet och allt jävla skitsnack. Jag har aldrig funderat på att ta till våld i samband med fotboll men då var det tamejfan nära.

    SvaraRadera
  3. hehe, har varit med om detsamma
    fast det finns ju en hel del blåvita med som tur är.
    Men ni anar inte va Öisare det dök upp plötsligt till Derbyt i våras och kaxiga som faan va dom oxå och trodde dom skulle vinna över oss.
    Snacka om att det var skönt dan efter, kom in med högburet huvud och fråga högt å tydligt Och vad är alla Öisarna? Dom höll väldigt låg profil den dan kan jag säga hehe och jag sjöng Änglalåtar hela dagen *S*
    /Carina

    SvaraRadera
  4. Måste ju säga att på mitt skiftlag så är det omvända förhållandet, vi är 7 Blåvita av 14 st, dom andra är totalt ointresserade av sport...

    SvaraRadera
  5. hehe. Ja kapten, det är ängel man ska vara, eller inget alls ;)

    SvaraRadera
  6. Kapten>>
    Jag får det isåfall till totalt 21 st som är totalt oitresserade av sport på ditt skiftlag.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.