2005/06/30

Ny frisyr, band i hand och afrikan? Välkommen till Blåvitt!















När Mamadou Diallou aka Big Mama prestenterades som klar för Blåvitt så hade han med sig ett kassettband upp till Kamratgården. Bandet räckte han över till vår ordförande och sa "Play this when I scoore in every game" med ett stort flin. Killen var en positiv diva i dess bästa möjliga bemärkelse. En fixstjärna som skapade positiva rubriker.
Exempelvis som när han en bit in på säsongen kom med mössa till matchsamlingen. Han flinade, skojade och var lika glad som alltid. Sedan bytte han om med sin mössa på. När alla var klara för att gå ut inför matchen drog han av sig mössan och visade killarna en Blåvitfärgad kalufs. Han pekade på sitt blåvita hår och sa:
- This is how it should be guys. Who is the IFK man now? (ungefärligt citat)
Fy fan vilken skön snubbe.

Ett "tag" senare kom Ijeh. Under sanslöst pompa och ståt på Stora Teatern hyllades han som en mindre landshjälte eller nåt. Det jag fram till nu inte kopplat ihop är att även han kom med ett kassettband. På det fanns hans egna raplåt som inte bara spelades i teaterns blåvita väckelsemöte utan även i andra former. Ijeh kom han med iklädd en mössa, men tyvärr dök aldrig en Blåvit kalufs upp när mössan åkte väck. Men leka med sina frisyrer kunde han i alla fall.

Så om ni undrar vem som blir Blåvitts nästa "fix-stjärna" med star quality ska ni leta efter en mörk kille som behärskar engelska, älskar mössor och frisyrbyten men som tyvärr inte får ut max av sin potential när han väl skrivit på för oss. Spelar Ruud Gullit fortfarande?

7 kommentarer:

  1. Frankie, du bör kanske se över era länkar. Lundh och Laul är liksom lite hullerombuller.

    Skönt annars med lite Mama-nostalgi. Den dagen BoJo skriver sina memoarer, kommer han ha ett eget kapitel för endast Mama.

    SvaraRadera
  2. faktum är att Laul/Lundh länkarna medvetet "twistats" huller om buller för att vid en eventuell chans att dessa herrar är härinne och klickar på sig själv så hamnar de hos konkurrenten...

    SvaraRadera
  3. I vilket fall snällt av er att länka till våran lilla grogg.

    SvaraRadera
  4. den är blåvit och bra hittills så klar ni får en länk!

    SvaraRadera
  5. Andra kandidater:

    * Taribo West (band i håret, inte i näven, men han är föredetting och kompis med Dr Alban.)

    * Edgar Davids (Bänkad i Italien, Radio-DJ ibland i Amsterdam... Say no more)

    * Ibrahim Bah (Djurgårn kankse vill bli av med honom?)

    SvaraRadera
  6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.